Elifcan Sürel
Elifcan Sürel

Elifcan Sürel

24.08.1988 tarihinde İstanbul’da doğdu. Memleketi Erzincan’dır. Üniversite yıllarına kadar amatör olarak bir çok branşta okul takımlarında görev almıştır. 2005 yılında Celal Bayar Üniversitesi/Deri Tasarım bölümünü bitirip, bu sektörde hizmet vermiştir. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi/Spor yönetimi bölümünü okumuştur.

2011’de Pilates ile tanışmıştır. Urban Health Pilates Akademi’den modül eğitimi alıp bir süre çalışmıştır. TRX Suspension training course belgesini almıştır. Baps Akademi’den omurga problemleri üzerine eğitim almıştır. Aynı zamanda aksesuar eğitimleri de almıştır. Spor Kariyerim platformundan hamilelik ve egzersiz eğitimleri almıştır. Antrenman bilgisinde güncel yaklaşımlar eğitim seminerlerine katılıp, yanı sıra ekipman modifikasyon eğitimlerini tamamlamıştır.

Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan modül eğitimi alıp, gelişim seminerlerine katılmıştır. KSH Fitness Akademi’den omuz ve diz sakatlıkları üzerine eğitimler almıştır. TREPS Türk Egzersiz Uzmanları’na kayıt olmuştur. Spor yaralanmaları ve düzeltici egzersizler belgesini almıştır. Beslenme üzerine Arel Üniversitesi’nde çeşitli seminerlere katılmıştır. Şişli Etfal Hastanesi Algoloji bölümünde hastalık üzerine, bir süre incelemelerde bulunmuştur. İstanbul Fitness Akademi’de Medikal Fitness ve Fonksiyonel Performans eğitmenlik sertifika programlarını tamamlamıştır. IFA bünyesinde eğitmen eğitimciliği yapmaktadır. Bir çok kulüp ve butik stüdyoda çeşitli dönemlerde görev yapmıştır.

Son iki yıldır yetişkin bale eğitimleriyle ilgilenmektedir ve her şeyden önce 9 yaşında bir oğlu olan hareketli ve coşkulu bir annedir.

Bloga dön